Grilované portobello s mozzarelou

Grilované portobello s mozzarelou

Suroviny:
8 žampionů portobello
olivový olej
Himalájská sůl
pepř
cherry rajčata
125 g mozzarely
lžička sušené bazalky
čerstvá bazalka na ozdobení
Ze žampiónů odkrojíme nožičky, z vnitřní strany zakápneme olejem, osolíme, opepříme a vyskládáme na gril kloboukem nahoru cca na 5 minut. Mozzarelu natrháme na kousky a promícháme v misce s nakrájenými rajčaty, sušenou bazalkou, trochou oleje a solí. Žampiony na grilu otočíme a klobouky naplníme směsí rajčat a mozzarely, grilujeme dalších 5 minut. Před podáváním dozdobíme čerstvou bazalkou.
Vhodné od 4.fáze dietního programu, pokud vyměníte rajčata za jinou zelenou nebo bílou zeleninu, můžete jíst už od 3.fáze.
Zpět na blog